Izvor: Radio Dunav, 23.Maj.2018, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠID OVERIO PRVU LIGU U PRIGREVICI

Rukometaši PIK-a iz Prigrevice nisu uspeli da savladaju još jednog favorita, ovaj put bodove iz Prigrevice odneo je Radnički iz Šida koji će se od naredne godine preseliti u Prvu ligu. Šiđani su bili bolji rezultatom 31:24 (19:11).
Zbog malog broja igrača domaćina je pred kraj sezone počeo da stiže umor što se donekle osetilo na utakmici koja je odigrana prethodnog vikenda. Gosti su tokom čitavog toka meča imali prednost i utakmicu dobili rutinski.
Najbolji u pobedi Radničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << bio je Milošević sa 7, do je u redovima domaćina Kozlovački posigao 8 pogodaka.
Do kraja prvenstva PIK-u je ostalo da odigra još jedno kolo u kome će gostovati Budućnosti u Alibunaru.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.