Izvor: Pančevac-online.com, 03.Avg.2023, 08:34

SEĆANJE NA STRADALE I PROGNANE SRBE U OLUJI: Predsednik Vučić danas i sutra u Republici Srpskoj

Centralna ceremonija obeležavanja Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji „Oluja“ prvi put se održava u Republici Srpskoj, i to u Prijedoru, u petak, 4. avgusta. Obeležavanju će prisustvovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji će danas započeti dvodnevnu posetu Republici Srpskoj. Vučić će danas po podne obići novoizgrađeni vrtić u Srpcu, […] The post SEĆANJE NA STRADALE I PROGNANE SRBE U OLUJI: Predsednik Vučić danas i sutra u Republici Srpskoj appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić u Srpcu: "Nisu laka vremena ni za Srpsku ni za Srbiju. Borićemo se..." VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 03.Avg.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će Srbija uvek učiniti sve da pomogne narodu u Republici Srpskoj..."Mi smo jedan narod sa dve strane reke Drine. Pripadamo istom rodu, imamo isti jezik, isto ćiriličko pismo, istu veru. Ponosan sam na ovo što smo radili i uložili u Srpcu. Nije jednostavna...

Nastavak na B92...

„Beskrajno hvala što toliko volite Srbiju, mi vas ne volimo ništa manje”: Vučić u obilasku vrtića „Srbija“ u Republici Srpskoj

Izvor: Danas, 03.Avg.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas, zajedno sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i srpskim članom Predsedništva BiH Željkom Cvijanović, novoizgrađeni vrtić "Srbija" u Srpcu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.