Izvor: Pančevac-online.com, 11.Apr.2023, 15:50

SEĆANJA NA HEROJE SA KOŠARA JOŠ UVEK ŽIVE: U ulici koja nosi ime Darka Miloševića u Ljigu danas se igraju neki novi klinci FOTO

Proleće 1999. godine ostavilo je iza sebe krvava sećanja koja još uvek žive. Svoj život za otadžbinu tada su dali mnogi mladi ljudi i iako u punoj snazi nisu se vratili svojim kućama. Jedan od njih bio je i Darko Milošević iz Ljiga tada dvadesetjednogodišnji mladić u čijem rovu su odjeknule dve detonacije. – Iako […] The post SEĆANJA NA HEROJE SA KOŠARA JOŠ UVEK ŽIVE: U ulici koja nosi ime Darka Miloševića u Ljigu danas se igraju neki novi klinci FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.