Izvor: Pančevac-online.com, 01.Maj.2023, 20:48

SAOBRAĆAJNA NEZGODA KOD KRALJEVA: Automobil sleteo s puta i zakucao se u drvo, ima povređenih

Tri osobe povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se danas, oko 16 sati, dogodila nedaleko od Kraljeva, na lokalnom putu Grdica – Oplanići. Pretpostavlja se da je do nesreće došlo kada je vozač „folksvagen pasata“, kraljevačkih registracionih oznaka, izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa puta i zakucao se u obližnje drvo. Povređene osobe sanitetskim vozilima […] The post SAOBRAĆAJNA NEZGODA KOD KRALJEVA: Automobil sleteo s puta i zakucao se u drvo, ima povređenih appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

OGROMAN POŽAR U KOVAČICI: Vatra buknula u dvorištu kuće VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 01.Maj.2023

Ogroman požar izbio je večeras u Kovačici. Kako se navodi na instagram stranici 192, vatra je buknula u dvorištu kuće.   View this post on Instagram   A post shared by 192.RS (@192_rs) Za sada nema informacija da li je neko povređen. SAOBRAĆAJNA NEZGODA KOD KRALJEVA: Automobil sleteo s puta...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.