Izvor: Pančevac-online.com, 05.Dec.2022, 17:35

SANITET PREGAZIO ŽENU: Nisu ni primetili da im je pod točkovima dok im se nije obratila, ležala zaglavljena ispod kombija

Na društvenim mrežama pojavio se snimak strašne nesreće, kada je stariju ženu udarilo vozilo Hitne pomoći krećući se u rikverc. Prema podacima sa snimk sa nadzorne kamere incident se desio 3. decembra pre podne. Žena se kretala stazom kada je na nju naletelo vozilo, a ni vozač, ni medicinsko osoblje nisu to primetili. Žena je […] The post SANITET PREGAZIO ŽENU: Nisu ni primetili da im je pod točkovima dok im se nije obratila, ležala zaglavljena ispod kombija appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.