Izvor: Luftika.rs, 05.Dec.2022, 17:09

Beogradska Hitna pomoć se uparkirala na starici, žena ih jedva dozvala ispod točkova (VIDEO)

Na društvenim mrežama se pojavio zaista uznemirujući snimak nesvakidašnje nesreće, koja se, srećom, nije kobno završila. Naime, jednu stariju sugrađanku udarila su kola Hitne pomoći koja su išla u rikverc. Ni vozač, ni medicinsko osoblje nisu primetili da im je pod vozilom ostala zaglavljena starija žena pa su uparkirali kola preko njje i krenuli svojim pute dok ih starica nije počela dozivati ispod kombija.
Kola Hitne pomoći imaju beogradske registarske oznake, a prema podacima >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sa snimka nadzorne kamere, incident se desio 3. decembra pre podne.
Kako se vidi na snimku, vozilo se pod rotacijom kretalo u rikverc između zgrada, gde je ekipa stizala na teren. Vozač u retrovizoru nije video da se stazom krećestarija sugrađanka, koja, s druge strane, nije čula vozilo.
Dobio na viber. BG table, ne znam i mesto dešavanja. 3.12.2022. pic.twitter.com/tL8cZcj6rE
— Servis kompjutera Beograd (@pcmasterbeograd) December 5, 2022

Neverovatno je, međutim, da niko nije ni primetio da su udarili ženu i potom je branikom pogurali pod vozilom. Srećom, žena se nalazila na sredini pešačke staze pa nije završila pod točkovima saniteta.
Medicinska ekipa je izašla iz kola i krenula ka zgradi u koju su se uputili, ne primetivši da im je ispod vozila sugrađanka. Tek kada im se ona obratila, priskočili su joj u pomoć a vozač je pomerio vozilo napred da bi žena mogla da ustane.
Izvor: N1
Hitna pomoć ne postoji za milion građana Srbije!

Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SANITET PREGAZIO ŽENU: Nisu ni primetili da im je pod točkovima dok im se nije obratila, ležala zaglavljena ispod kombija

Izvor: Pančevac-online.com, 05.Dec.2022

Na društvenim mrežama pojavio se snimak strašne nesreće, kada je stariju ženu udarilo vozilo Hitne pomoći krećući se u rikverc. Prema podacima sa snimk sa nadzorne kamere incident se desio 3. decembra pre podne. Žena se kretala stazom kada je na nju naletelo vozilo, a ni vozač, ni medicinsko...

Nastavak na Pančevac-online.com...

VIDEO: Vozač Hitne pomoći koji je oborio ženu: Neko je viknuo i tek tada smo videli ženu ispod kola

Izvor: Radio 021, 05.Dec.2022

Na Tviteru se pojavio snimak nezgode kada su kola Hitne pomoći udarila jednu stariju ženu dok su išla u rikverc.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.