Izvor: Pančevac-online.com, 21.Jun.2023, 15:51

SAMOUKI SLIKAR IZ PANČEVA U 40 ODABRANIH IZ CELE SRBIJE: Publika kupuje savremenu umetnost, možda ću i živeti od svojih slika!

Pančevački slikar Marko Adamović jedan je od 40 umetnika iz cele Srbije koji je izlagao svoje radove na trećem Sajmu savremene umetnosti u Beogradu održanom drugog vikenda juna, u Umetničkom paviljonu „Cvijeta Zuzorić“, a u organizaciji galerija „Art for all“ i „N.eon“. Za Sajam savremene umetnosti Marko je konkurisao tehnikom ulja na platnu/drvenom panelu, a […] The post SAMOUKI SLIKAR IZ PANČEVA U 40 ODABRANIH IZ CELE SRBIJE: Publika kupuje savremenu umetnost, možda ću i živeti od svojih slika! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.