Rukovodioci borskog Vodovoda osumnjičeni za zloupotrebu službenog položaja

Izvor: Bor030.net, 18.Maj.2021, 13:41

Rukovodioci borskog Vodovoda osumnjičeni za zloupotrebu službenog položaja

Pripadnici odeljenja za borbu protiv korupcije MUP-a, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja. Uhapšeni su G.P. (55), odgovorno lice JKP „Vodovod“ u Boru i S.V. (33), zaposlen u ovom preduzeću, navodi se […] The post Rukovodioci borskog Vodovoda osumnjičeni za zloupotrebu službenog položaja appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Odgovorna lica iz borskog JKP „Vodovod“ uhapšena zbog zloupotrebe položaja

Izvor: Danas, 18.Maj.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su odgovorna lica iz JKP “Vodovod“  Bor zbog postojanja osnova sumnje da su zloupotrebila službeni položaj,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.