Rezultati se dugo čekaju: Gradovi i opštine iz istočne Srbije zajedno kupuju opremu za PCR testiranje

Izvor: Bor030.net, 16.Jul.2020, 20:23

Rezultati se dugo čekaju: Gradovi i opštine iz istočne Srbije zajedno kupuju opremu za PCR testiranje

U Zaječaru je danas održan sastanak predstavnika gradova i opština Borskog i Zaječarskog okruga na kome je, između ostalog, dogovoreno da se za potrebe Zavoda za javno zdravlje “Timok” kupi oprema za PCR testiranje. Gradonačelnici i predsednici opština zatražili su od Zavoda za javno zdravlje “Timok” hitnu procenu epidemiološke situacije, kako na teritoriji Borskog i […] The post Rezultati se dugo čekaju: Gradovi i opštine iz istočne Srbije zajedno kupuju opremu za PCR testiranje appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Timočkoj krajini kupuju PCR uređaj, NEĆE DA DUGO ČEKAJU REZULTATE

Izvor: Blic, 16.Jul.2020

Gradonačelnici i i predsednici opština u Borskom i Zaječarskom okrugu složili su se da je neophodno obezbediti PCR uređaj za testiranje na Covid-19, kako bi se ubrzalo dobijanje rezultata i preventivno reagovalo u zavisnoti od potrebe i broja pozitivnih na korona virus.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.