NIF na državnom Prvenstvu Srbije u olimpijskoj disciplini - rvanje slobodnim stilom

Izvor: Aleksinac.net, 21.Jun.2023, 09:54

NIF na državnom Prvenstvu Srbije u olimpijskoj disciplini - rvanje slobodnim stilom

U subotu i nedelju, 17 i 18.06.2023. u dvorani Vojvođanske rvačke akademije u Kanjiži održano je državno Prvenstvo Srbije u rvanju u olimpijskoj disciplini slobodnim stilom za kategorije seniora U17 i U13 na kojem je učestvovalo preko 200 najboljih takmičara iz naše zemlje.

U jednoj od najjačih kategorija seniora -86kg, učestvovao je trener i takmičar našeg kluba Nikola Trajković koji je osvojio treće mesto i bronzanu medalju, a na iznenađenje mnogih iskusnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << takmičara u ovom sportu u našoj zemlji.

Ovim rezultatom Nikola Trajković je pokazao da se pored džiu džicu, džudo i sambo sporta nalazi u samom vrhu i olimpijskog borilačkog sporta - rvanja slobodnim stilom u našoj zemlji.

Ova medalja u rvanju je prva medalja za naš grad i našu opštinu jer se do sada sa ovog prostora niko nije pojavljivao na bilo kom takmičenju u ovoj grani sporta - čime su takmičari našeg kluba još jedanput potvrdili da Aleksinac može stati rame uz rame sa vrhunskim sportistima u našoj zemlji i inostranstvu u više borilačkih sportova.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.