Izvor: Kragujevac.rs, 05.Jul.2017, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstrukcija košarkaškog terena u Velikom parku

Popularni Koš u Velikom parku uskoro će dobiti novo ruho. Gradsko veće je dalo saglasnost Gradskoj upravi za upravljanje projektima, održivi i ravnomerni razvoj za pokretanje otvorenog postupka javne nabavke za izvođenje radova na izgradnji otvorenog sportskog terena u Velikom parku po sistemu “ključ u ruke“. Vraćanje starog sjaja košarkaškom terenu na kome su stasale brojne generacije, a koji je i danas omiljeno mesto za ljubitelje basketa podrazumeva rekonstrukciju podloge i dotrajalih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << tribina.

Pored toga, članovi veća razmatrali su i dali saglasnost na izveštaje o realizaciji programa poslovanja JP “Gradska stambena agencija“ i JP “Preduzeće za izgradnju Kragujevca“ za period 1. januar - 31. mart tekuće godine.

Gradsko veće je na zahtev Gradske agencije za saobraćaj donelo rešenje o izmeni rešenja o određivanju stalnih i sezonskih linija u javnom prevozu putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju. Radi se o Liniji 17: Baljkovac - Dom starih - Jezero. Izmena rešenja, kako je navedeno u obrazloženju, je potreba da se produži broj polazaka od okretnice “Dom starih“ do stajališta “Jezero“ kako bi deo naselja Vinogradi, neposredno uz jezero Šumarice, povezao gradskim prevozom a ostalim građanima omogućilo korišćenje sadržaja na šumaričkom jezeru.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.