Rekonstruisana fasada na uglu Dimitrija Tucovića i Braće Jovanović

Izvor: Pančevac-online.com, 14.Jul.2016, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstruisana fasada na uglu Dimitrija Tucovića i Braće Jovanović

U gradu u kome ima mnogo starih, ružnih i oronulih fasada vest o tome da je neka rekonstruisana i ulepšana zaslužuje da se nazove lepom, a oni koji su inicirali taj posao zavređuju pohvale.

To je slučaj s fasadom koja se nalazi na uglu ulica Braće Jovanović i Dimitrija Tucovića, čija rekonstrukcija je završena ovih dana.

Podsećamo, to je ona zgrada u vlasništvu Crkvene opštine Pančevo s koje su prošle godine na trotoar padali komadi cigle, crepa i maltera, zbog čega je, po naredbi gradske građevinske inspekcije, morala da bude ograđena skelama kako ne bi bili ugroženi životi građana. Na sreću, sada je to daleka prošlost.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.