Radovi na sanaciji ulica

Izvor: Kragujevac.rs, 26.Mar.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na sanaciji ulica

U okviru redovnog održavanja gradskih ulica i seoskih puteva, ekipe JKP “Čistoća“ nasipanjem kamenog materijala završile su juče radove u ulici Dušana Đorđevića, u naselju Petrovac. Danas se tamponira ulica Baje Sekulića u Vinogradima, a izvode se radovi na sanciji kolovoza u Moravskoj ulici kod Osnovne škole “21. oktobar“.

U toku su i radovi na kompletnoj rekonstrukciji kolovoza u ulici Kneza Miloša, od Trga Mala Vaga do Knjaževsko-srpskog teatra, koji će kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << planirano biti završeni u roku od sedam dana. Procenjena vrednost sanacije dela ove saobraćajnice je osam miliona dinara.

Danas se obavljaju radovi na sanaciji trotoara kod TPC “Abrašević“ kao i ulici Lepenički bulevar, od zgrade Milenijum do Ćiftine ćuprije. Radovi se obavljaju i na sanaciji pešačkih staza u naselju Aerodrom, kod Ambulante i Mesne zajednice.

U toku je i sanacija puteva na seoskom području na pravcu Veliki Šenj - Dobrača - Kikojevac i Kutlovo - Ugljarevac - Stragari.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.