Radojković unapređen

Izvor: Pančevac-online.com, 06.Apr.2015, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radojković unapređen

Predsednik Gradskog odbora Nove Srbije u Pančevu Miodrag Radojković odnedavno ima još dve funkcije: član je Izvršnog odbora stranke i predsednik Okružnog odbora za južni Banat.

On je prošle nedelјe najpre izabran za šefa južnobanatskih „novosrbijanaca” nakon što je dotadašnji predsednik Okružnog odbora podneo ostavku. Potom je vrh Nove Srbije odlučio da kooptira Radojkovića u Izvršni odbor umesto pokrajinske poslanice Nade Bodrožić, koja je isklјučena iz te partije >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << jer je prešla u Demokratsku stranku.

Radojković je izjavio kako su se stranački odbori u Vršcu, Plandištu, Beloj Crkvi i Alibunaru raspali ili prešli u druge stranke jer Nova Srbija nije ušla u lokalnu vlast, pa su funkcionisali kao povereništva. U Vršcu je već izabran novi opštinski odbor, a do kraja maja bi to trebalo da se desi i u preostale tri opštine.

D. V.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.