Izvor: Radio Dunav, 30.Maj.2017, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUKOMETAŠICE OSVOJILE BOD U DOLOVU

Rukometšice su u pretposlednjem kolu na gostovanju u Dolovu kod istoimene ekipe remizirali rezultatom 33:33(18:18) i tako poslednje kolo dočekuju sa realnim šansama da pobedom pred svojim navijačima obezbede opstanak u Drugoj ligi Sever.
Tokom svih 60. minuta videli smo ujednačenu igru obe ekipe, a da nije bilo velikog pada u igri Apatinki u poslednjih nekoliko minuta mogla su se osvojiti i dva boda na ovom izuzetno teškom gostovanju. U ekipi Dolova Milica Antić je postigla 11 pogodaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << dok je u gostujućoj ekipi Jovana Tančik postigla 13 pogodaka.
Poslednji meč, popularne “gracije” igraju u subotu u sportskoj hali u Apatinu sa početkom od 17 sati, a protivnik će im biti ekipa Klenak 09.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

BOD U KANJIŽI PRIVREMENO UGASIO ALARM, CELA SEZONA STAJE U NAREDNIH 90 MINUTA

Izvor: Radio Dunav, 31.Maj.2017, 07:23

Fudbaleri Mladosti su prethodnog vikenda osvojli važan bod u borbi za opstanak na gostovanju u Kanjiži kod ekipe Potisije, remizirajući rezultatom 3:3.. Apatinci su uspeli da osvoje bod iako su gubili sa 3:1 što im omogućava da u poslenjem kolu pred svojim navijačima pobedom nad Zadrugarom iz Srpskog...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.