Izvor: Pančevac-online.com, 24.Jul.2023, 15:52

RUKE NAM SE JOŠ TRESU Meštani ariljskih sela još ne mogu da dođu sebi! Berači malina se odrekli dnevnica kako bi pomogli domaćinu da obnovi krov! FOTO

Arillje – Pogođeni katastrofalnim nevremenom meštani sela u okolini Arilja još uvek sabiraju ogromne štete. Krupne ledenice razbijale su sve pred sobom, a nekoliko ljudi usled intenzivnog grada zadobilo je i telesne povrede. Mladen Pantović iz Trešnjevice ostao je bez krova nad glavom, jer je oluja potpuno uništila crep na njegovoj kući. – Za svojih […] The post RUKE NAM SE JOŠ TRESU Meštani ariljskih sela još ne mogu da dođu sebi! Berači malina se odrekli dnevnica kako bi pomogli domaćinu da obnovi krov! FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.