Izvor: Pančevac-online.com, 29.Jul.2023, 13:27

RHMZ UPOZORAVA: Sutra se u Srbiji očekuju vremenske nepogode EVO KOJA PODRUČJA SU UGROŽENA

Republički hidrometeorološki zavod objavio je upozorenje za sutra na vremenske nepogode koje se odnosi na područje Srbije. Pljuskovi i grmljavina koji se u nedelju pre podne očekuju na severu Vojvodine, a od popodneva i u ostalim krajevima, lokalno će biti praćeni gradom i jakim ili olujnim vetrom, ističe se u saopštenju. Veća količina padavina (20 […] The post RHMZ UPOZORAVA: Sutra se u Srbiji očekuju vremenske nepogode EVO KOJA PODRUČJA SU UGROŽENA appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Narednih dana pljuskovi i grmljavina, meteorolozi upozoravaju na nepogode

Izvor: NoviSad.com, 29.Jul.2023

Meteorolozi za sutra najavljuju pljuskove i grmljavinu. Može se očekivati i grad sa jakim ili olujnim vetrom. Jutarnja temperatura oko 18, maksimalna dnevna 31 stepen..

Nastavak na NoviSad.com...

Upozorenje RHMZ: Pljuskovi i grmljavina pre podne na severu Vojvodine, zatim i u ostalim krajevima

Izvor: Radio 021, 30.Jul.2023, 08:43

Pljuskovi i grmljavina se pre podne očekuju na severu Vojvodine, a od poslepodneva i u ostalim krajevima, najavio je jutros RHMZ.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.