Izvor: Pančevac-online.com, 07.Feb.2023, 11:22

REKLA SAM BU DA BEGA Detalji tragedije u Paraćinu: Brat i sestra ubili maćehu, a otac se jedva izvukao! Marko. P. kupio cigare pa se predao!

Brat i sestra, Milica i Marko P. iz Trešnjevice kod Paraćina, prvo su kuhinjskim nožem izmasakrirali maćehu Marinu M, a zatim pokušali da ubiju svog oca Miloša P. tako što su mu nožem naneli 41 ubod. Oni su ga ubadali kuhinjskim nožem, ali je otac neprestano pokušavao da se odbrani. – On se toliko opirao da […] The post REKLA SAM BU DA BEGA Detalji tragedije u Paraćinu: Brat i sestra ubili maćehu, a otac se jedva izvukao! Marko. P. kupio cigare pa se predao! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

UŽASNA POZADINA ZLOČINA U PARAĆINU Sestra prijavljivala brata za nasilje, pa zajedno ubili maćehu i mučili oca! Oboje imaju DEBEO DOSIJE u policiji

Izvor: Blic, 07.Feb.2023

Brat i sestra Marko i Milica P. iz Trešenjevice kod Paraćina u nedelju su nasrnuli na svog oca Miloša P. kojem su zadali višestruke povrede, a kako saznaje "Blic" u ovoj porodici je i ranije bilo prijava za nasilje u porodici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.