Izvor: Pančevac-online.com, 03.Okt.2023, 15:37

RADOVI NA PANČEVAČKOM MOSTU DO 16. OKTOBRA: Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom

Na Pančevačkom mostu, u smeru ka Pančevu, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenih dilatacionih spojnica do 16. oktobra, od 22 do 06 sati. U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena vozna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom. ED PANČEVO: U sredu bez struje delovi Ivanova i Pančeva (Pančevac) The post RADOVI NA PANČEVAČKOM MOSTU DO 16. OKTOBRA: Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Radovi na Pančevačkom mostu u smeru ka Pančevu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Okt.2023

PANČEVO – Na Pančevačkom mostu, u smeru ka Pančevu, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenih dilatacionih spojnica do 16. oktobra, u vremenu od 22 do 6 sati. U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena vozna saobraćajna traka. Kako je saopšteno iz preduzeća Putevi Srbije, saobraćaj će...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.