Pušten na slobodu mladić koji je napao Milikića

Izvor: Bor030.net, 02.Avg.2021, 17:01

Pušten na slobodu mladić koji je napao Milikića

M.K. (21) kome je zbog napada na gradonačelnika Bora određeno zadržavanje do 48 sati u Istražnom zatvoru u Zaječaru, pušten je na slobodu. U izjavi za portal Bor 030, Saša Milošević, zamenik javnog tužioca u Boru, rekao je da je M.K. iz Istražnog zatvora u Zaječaru doveden u Osnovno javno tužilaštvo u cilju davanja izjave. […] The post Pušten na slobodu mladić koji je napao Milikića appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

SPS Bor: Osuđujemo napad na Milikića

Izvor: Bor030.net, 02.Avg.2021

Gradski odbor SPS Bor održao je konferenciju za novinare na kojoj je najoštrije osudio fizički napad na gradonačelnika Bora, Aleksandra Milikića, u selu Krivelj tokom zbora građana. Nakon što je M.K. (21) iz Bora fizički napao gradonačelnika Bora, Aleksandra Milikića, na zboru građana u selu...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.