Pronađen mrtav mladić na ulici

Izvor: Pančevac-online.com, 30.Mar.2015, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen mrtav mladić na ulici

M. B. iz Dolova (1985) pronađen je u ranim jutarnjim satima mrtav ispred kuće u Ulici doktora Kasapinovića 34. Ekipa Hitne pomoći koja je intervenisala nakon telefonskog poziva nije imala posla zato što mladić nije davao znake života. Jedino što je prema proceduri preostalo bilo je da se obavesti policija.

– Identitet stradalog mladića je brzo utvrđen jer je kod sebe imao torbicu u kojoj su bila i njegova lična dokumenta. Na njegovom telu nisu bili vidljivi znaci povreda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << ali je bez obzira na to zamenik Višeg javnog tužilaštva zatražio da se izvrši obdukcija kako bi se otklonila svaka nejasnoća u vezi s tim da li je umro prirodnom smrću ili je bio žrtva napada nekog drugog lica – izjavio je naš sagovornik koji je zatražio da ostane anoniman.

Jedan od pančevačkih taksista koji je bio na dužnosti u vreme kad se to dogodilo, pratio je preko radio-stanice komunikaciju službe Hitne pomoći s doktorom i tehničarom koji su pošli da intervenišu nakon telefonskog poziva. On je izjavio da je sve podsećalo na snimanje nekog akcionog filma.

– Mladić koji je obavestio Hitnu pomoć da mrtva osoba leži na ulici prvo nije hteo da kaže dispečeru kako je to primetio. Na pitanje dispečera da li su možda bili zajedno, odgovorio je negativno, a potom je, očigledno u nameri da slaže dispečera, rekao da mladić leži mrtav na ulazu u Starčevo. Onda se čulo kako se dispečer Hitne pomoći, nakon što je pokušao da ga pozove da bi precizirao poziv, žali kolegama kako je mladić ostavio namerno pogrešan broj. Na sreću, Hitna pomoć je nekako i pored toga uspela brzo da otkrije odakle je došao telefonski poziv – izjavio je taksista.

Inače, prema nezvaničnim informacijama, ima osnova za sumnju da je preminuli mladić umro od prevelike doze droge. Ako rezultati obdukcije pokažu da je to tačno, u ovom slučaju će biti posla i za kriminalističku policiju.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.