Pronađen leš u fazi raspadanja

Izvor: Pančevac-online.com, 22.Apr.2015, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen leš u fazi raspadanja

U nekadašnjim frizerskim salonima u naselju Tesla pronađen je leš nepoznatog starijeg muškarca. S obzirom na to da je bio u poodmaklom stadijumu raspadanja, koje je, kako je procenjeno, počelo pre oko mesec dana, predstavnica Višeg javnog tužilaštva koja je obavila uviđaj s policijom naredila je da se obavi obdukcija kako bi se utvrdio pravi uzrok smrti. Kako „Pančevac” nezvanično saznaje, neophodno je obaviti i identifikaciju leša pošto se još ne zna o kome je reč.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << izjavama stanara iz okolnih zgrada, moguće je da je neidentifikovani narkoman i da je umro od predoziranja drogom. U prilog tome idu i njihove izjave da je mesto na kome je pronađen već dugo stecište narkomana, koji se tu okupljaju u večernjim časovima.

Pored tog, ima i drugih objašnjenja. Jedan od stanara iz okolnih zgrada izjavio je da je neidentifikovani muškarac beskućnik.

– On je prodao stan i onda je počeo da luta po gradu i da se opija. Pravio je incidente, pa su policija i Hitna pomoć nekoliko puta morali da intervenišu zbog njega i da ga sklanjaju sa ulica – izjavio je naš sagovornik.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.