Program Dečje nedelje 2014. u kovinskoj opštini

Izvor: KovinEkspres.rs, 06.Okt.2014, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Program Dečje nedelje 2014. u kovinskoj opštini

Dečja nedelja biće i ove godine u kovinskoj opštini obeležena brojnim veselim događanjima, igrama, susretima sa pesnicima, trkom za srećnije detinjstvo, posetom opštini…

U utorak 7. oktobra u sali bioskopa Doma kulture u Kovinu od 10 sati na programu je susret sa pesnikom, a gost je Ljubivoje Ršumović.

Iz svake škole očekuje se dolazak po 30 do 40 učenika. Prevoz iz seoskih škola je obezbeđen.

U sredu, 8. oktobra, na platou u centru Kovina, od 10.00 >> Pročitaj celu vest na sajtu KovinEkspres.rs << do 12.30 časova održaće se “Trka za srećnije detinjstvo.”

Učestvovaće đaci svih osnovnih škola, prema satnici i propozicijama koje utvrđuju Crveni krst Kovin i Sportski savez opštine Kovin.

Volonteri i omladina Crvenog krsta animiraće đake tako što će ponuditi prateće sadržaje na platou u centru, dok traje Trka i do momenta proglašenja pobednika. Nagrade najuspešnijima uručiće predsednici Opštine i Crvenog krsta.

Za četvrtak, 9. oktobar, u kabinetu predsednika Opštine i sali za sednice, od 10.00 do 11.00 časova održaće se prijem za učenike, u okviru “Dana otvorenih vrata”.

U petak, 10. oktobra uslediće poseta delegacije lokalne samouprave školama i prisustvo školskim akcijama i programima u okviru dečje nedelje, planiranim za taj dan.

Organizator svih događanja je Opštinska uprava Kovin, Odeljenje za opštu upravu i javne službe i protokol Predsednika opštine Kovin, u saradnji sa školama, Crvenim krstom Kovin, Sportskim savezom opštine Kovin, Centrom za kulturu, Bibliotekom, Centrom za socijalni rad Kovin.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.