Proglašeni pobednici novinarskog konkursa za  „Nagradu Slađana Veljković“

Izvor: OkRadio.rs, 08.Jul.2022, 10:01

Proglašeni pobednici novinarskog konkursa za „Nagradu Slađana Veljković“

Stručni žiri četvrtog po redu konkursa za „Nagradu Slađana Veljković“, pošto je pregledao 49 TV i štampanih radova koji su ušli u najuži izbor od ukupno 55 pristiglih, odlučio je: 1. Nagrada za najbolju reportažu, prema broju bodova članova žirija, pripada Jeleni Ilić iz Smedereva za reportažu „Svirao sam s Rajka i Lepog Caneta…“. Vedru i inspirativnu priču 80-godišnjeg harmonikaša Mirka Stojanovića iz sela Lug, nadomak Smedereva, o junacima davno emitovane TV serije „Muzikanti“ Žike Lazića, Jelena Ilić je majstorski pretočila u reportažu koja je one starije TV gledaoce vratila vrlinama humora iz šezdesetih godina prošlog veka, koji su...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proglašeni pobednici novinarskog konkursa za “Nagradu Slađana Veljković“

Izvor: JužneVesti.com, 08.Jul.2022

U konkurenciji 49 TV i štampanih radova na konkursu za “Nagradu Slađana Veljković” stručni žiri odabrao je najbolju reportažu, uređivački rad u lokalnim medijima i novinarski poduhvat, a u užem izboru bila su i autorska dela novinara sa juga Srbije.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.