Izvor: 025info.rs, 02.Nov.2018, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prigrevačke odbojkašice u nedelju gostuju u Bačkom Petrovcu

Odbojkašice Prigrevačkog "Boom Volleya" u nedelju gostuju u  Bačkom Petrovcu ekipi "Mladost". Utakmica je zakazana za 18 sati. Ekipa iz Bačkog Petrovca je prethodne sezone igrala u Prvoj Vojvođanskoj ligi, dok su Prigrevčanke prethodnu sezonu u Drugoj Vojvođanskoj ligi-grupa južna Bačka završile na visokom drugom mestu na tabeli.   Prigrevčanke će se i u ovoj sezoni boriti za sam vrh tabele, a ova utakmica je derbi kola.   Druga Vojvođanska liga u ovoj sezoni broji rekordnih 48 ženskih klubova u seniorskoj konkurenciji, podeljenih u šest teritorijalnih  grupa-liga.   Podatak vredan pažnje je i taj da Druga ženska Vojvođanska liga sa 48  ženskih odbojkaških klubova ima veći broj klubova, nego što ima  bilo koji drugi granski savez sa teritorije Vojvodine ukupno ženskih klubova u takmičenju u seniorskoj konkurenciji  u sezoni 2018./2019.  

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

OK Apatin u nedelju u Subotici igra derbi kola

Izvor: 025info.rs, 02.Nov.2018

Odbojkašice Apatina u nedelju gostuju u Subotici, timu superligaša ŽOK Spartaku. Ova utakmica je derbi kola Prve lige grupa sever. Apatinke se nalaze na prvom mestu na tabeli, a u klubu  veruju da i u Subotici mogu nastaviti seriju pobeda. Utakmica ŽOK Spartak 2 - OK Apatin počinje u 12,00...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.