Izvor: Pančevac-online.com, 04.Okt.2014, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prigovori u postupku za izbor direktora Opšte bolnice

Konkurs za direktora Opšte bolnice Pančevo ponovo je raspisan 4. septembra. Pristigle su dve prijave, a na sednici Upravnog odbora, održanoj prošle nedelje, za prvog čoveka te zdravstvene ustanove izabran je doktor Nebojša Tasić, koji trenutno obavlja funkciju v. d. direktora bolnice. Taj predlog je poslat osnivaču, Pokrajini, koja ima konačnu reč u postupku.

Međutim, pored predloga za izbor direktora, osnivaču su upućeni i prigovori sindikata „Nezavisnost” Opšte bolnice >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << Pančevo. Marko Pejaković, glavni poverenik Južnobanatskog okruga GSZSZ „Nezavisnost”, kaže da se oni odnose na postupak sprovođenja i način oglašavanja konkursa, kao i na nepotpunost priložene dokumentacije kandidata. Pejaković tvrdi i da je predsednik UO Stanko Pužić sa sednice isključio njihovog predstavnika, a zatim odbacio njihove prigovore kao neosnovane.

Komentarišući te navode, Stanko Pužić, predsednik UO Opšte bolnice, rekao je za naš list da je tokom postupka maksimalno poštovana procedura i da ne postoji obaveza da predstavnici sindikata prisustvuju sednicama UO ako se tačke dnevnog reda ne odnose konkretno na radnike.

I. P.

(Opširnije u štampanom izdanju „Pančevca“)

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.