Pretukli berača malina u Arilju

Izvor: Aleksinac.net, 02.Jul.2015, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretukli berača malina u Arilju

U ariljskom selu Bogojevići noćas je prebijen berač malina A. S. iz Aleksinca, izjavio je Desko Stojković, vlasnik zasada, koji je ujedno i predsednik skupštine udruženja malinara "Vilamet Spas".

On kaže da već nekoliko godina postoji grupa lopova koja u jeku berbe bira najbolje zasade i noću ubira plodove "crvenog zlata", koje prodaje hladnjačarima.

"Naš radnik je noćas otišao da obiđe parcelu jer ovo nije prvi slučaj krađe ove godine. Nepoznate >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << osobe, koje su imale nameru da pokradu maline, su ga udarile kocem po glavi i pobegle ", naveo je on danas u izjavi Glasu zapadne Srbije Stojković. Slučaj je, kako je dodao, prijavio policiji, koja je izlazila na lice mesta, a radniku A.S. je ukazana pomoć.

Inače, Stojković, zajedno sa bratom ima malinjak površine 2,5 hektara, a plodovi su, kako je napomenuo, ekstra kvaliteta.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.