Premijera: novi singl i spot „Nevernih beba”

Izvor: Pančevac-online.com, 02.Sep.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: novi singl i spot „Nevernih beba”

Kako čuveni beogradski sastav „Neverne bebe” u Pančevu ima najbrojniju i najverniju publiku, sve njihove fanove obradovaće vest da su „Bebe” pre nekoliko dana objavile treći singl sa svog sedmog studijskog albuma „Priča o nama”.

Pred vama je optimistična i romantična akustična balada „Obala bluza”.

Ovaj spot, nakon hitova „Tu kraj nas” i „Priča o nama”, najavljuje izlazak novog albuma, koji je planiran za početak oktobra.

Prošlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << je već nepunih pet godina od poslednjeg izdanja, „Praštam”, ali oni koji su imali čast da u studiju preslušaju najnovije numere, tvrde da je na ovaj projekat i te kako vredelo čekati i unapred mu „lepe” epitet najboljeg albuma „Nevernih beba” do sada.

– I dalje pokušavamo da svojom muzikom pošaljemo neke važne poruke optimizma i ljubavi u vrtlogu tenzija i iskušenja kojima smo izloženi svakodnevno – kaže Milan Đurđević, frontmen benda koji je u dvadeset tri godine dugoj karijeri zabeležio brojku od preko 2.020 koncerata.

Spot je sniman na egzotičnim lokacijama u Ubu i okolini i autentično oslikava predivnu prirodu tog kraja, još uvek nedovoljno afirmisanu kao deo turističke ponude Srbije.

Savršeno uređen prostor fazanerije s jezerom, beli i crni labudovi koji posetiocima jedu iz ruke, bajkovit rasadnik ruža „Flora plus”, apokaliptični ambijent kamenoloma ili nepregledna žitna polja sjajna su preporuka za ljubitelje prirode.

Setni zvuci usne harmonike i akustične gitare uz prepoznatljive glasove Tijane Sretković i Jelene Pudar, atmosfera pomalo zaboravljenih druženja uz logorsku vatru i emotivan tekst biće prava audio-vizuelna poslastica ne samo za poštovaoce opusa „Nevernih beba” već i za sve ljubitelje kvalitetne muzike.

D. K.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.