Izvor: 025info.rs, 11.Jan.2019, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljena turistička ponuda Srbije na Međunarodnom sajmu turizma u Beču

Privredna komora Srbije (PКS) i Privredna komora Vojvodine (PКV) predvode privrednu delegaciju iz Republike Srbije od blizu 20 privrednih subjekata, koji zajedno predstavljaju turističku ponudu Srbije, na Međunarodnom sajmu turizma „Ferien“ u Beču. Ovaj sajam je od brojnih turističkih sajmova koji se organizuju u Austriji, a najveći je tog tipa. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma je Republika Indonezija. Nakon svečanog otvaranja Sajma, sekretar Udruženja usluga PКV Branislav Mamić istakao je da su, kako kaže, osnovna želja, ideja i namera aktivnosti PКV, u saradnji sa PКS, da se srpsko turističko tržište, odnosno svi turistički proizvodi Vojvodine i cele RS, približe budućim gostima iz Zapadne Evrope.      Da je učešće Republike Srbije na ovogodišnjem Sajmu od izuzetne važnosti, istakla je i Nada Кnežević, direktor predstavništva PКS u Austriji podsetivši da je 2011. godine, nakon petogodišnje pauze, na ovom Sajmu izlagala Turistička organizacija Grada Beograda. „Lično...

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Jahorina i Istočno Sarajevo na bečkom Sajmu turizma

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jan.2019

Na Sajmu turizma u Beču predstavljena je turistička ponuda Jahorine i Istočnog Sarajeva, koja je izazvala veliko interesovanje brojnih posjetilaca, saopšteno je iz Uprave grada Istočno Sarajevo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.