Pozoveš Alo-Alo u najluđoj noći i televizor će na kućnu adresu doći

Izvor: Aleksinac.net, 01.Jan.2023, 18:12

Pozoveš Alo-Alo u najluđoj noći i televizor će na kućnu adresu doći

Danas, prvog dana u Novoj godini u organizaciji taksi službe ALO-ALO završena je nagradna igra gde su sve mušterije koje su se vozile u toku Novogodišnje noći bile potencijalni dobitnici televizora.

U deset sati u prostorijama dispičarskog centra održano je javno izvlačenje srećnog dobitnika, mala Nastasija je izvukla mladog dobitnika Nemanju Miletića koji se vozio vozilom 260.

Televizor je uručen odmah nakon izvlačenja, gde je vozač Deki koji je vozio veselo društvo na proslavu Nove godine zajedno sa vlasnicima službe Alo-Alo taksija televizor dovezao na kućnu adresu dobitnika

.

Foto: Saša Gidra Marković

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.