Pozorišna predstava u SBPB “Kovin”

Izvor: KovinEkspres.rs, 29.Dec.2014, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozorišna predstava u SBPB “Kovin”

U SBPB “Kovin” održana je predstava “Svi treba da znaju sta drugarstvo znači”. Premijerno izvođenje bilo je je 22. decembra u 10.00 časova u bioskopskoj sali ove bolnice.

Predstava je osmišljena od strane zaposlenih na odeljenju akutnih muških psihoza, a izveli su je pacijenati sa ovog odeljenja.

“Svi treba da znaju šta drugarstvo znači” je kratka priča u dva čina, sa elementima komedije, srećnim krajem i pozitivnom porukom koju šalje, vezanu za osnovne >> Pročitaj celu vest na sajtu KovinEkspres.rs << životne postulate koje zaboravljamo živeći modernim načinom života.

Svakako da su ovakva dešavanja i ovakve forme u radu sa osobama sa mentalnim smetnjama, na više načina korisne za ove osobe, kako za sticanje ili povećavanja samopouzdanja, osećanje uvaženosti, vrednosti i prihvaćenosti, tako i za smanjenje stigmatizacije, diskriminacije i smanjivanje jaza između lica sa mentalnim smetnjama i ostalog dela populacije, poručuju iz kovinske bolnice.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.