Požar uništio drvene šupe u Vojlovici

Izvor: Pančevac-online.com, 04.Jun.2015, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar uništio drvene šupe u Vojlovici

Danas nešto pre 17 sati požar je zahvatio pomoćne drvene objekte u dvorištu jedne kuće u Ulici Borislava Šipoša u Vojlovici – potvrdio je za „Pančevac” Boro Majkić, komandant vatrogasno-spasilačkog bataljona u Pančevu, i dodao da su vatrogasci uspeli da lokalizuju i obuzdaju vatru, tako da ona nije ugrozila druge objekte.

– U požaru nije bilo povređenih, mada su se vatrogasci prilično borili da obuzdaju plamen, jer su se zapalili stari drveni ambar i drvene šupe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << pa se plamen bio razbuktao. Uspeli smo da ga stavimo pod kontrolu i sada je već skoro potpuno ugašen – izjavio je Majkić.

Razlozi izbijanja požara zasad nisu poznati.

D. V.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.