Postavljena zaštitna ograda u zoni škole “Živadinka Divac“

Izvor: Kragujevac.rs, 07.Dec.2017, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postavljena zaštitna ograda u zoni škole “Živadinka Divac“

U okviru kontinuiranih aktivnosti na povećanju bezbednosti učesnika u saobraćaju, postavljena je zaštitna ograda u zoni škole “Živadinka Divac“ u naselju Stanovo. Radnici JKP “Čistoća“, organizacione jedinice - signalizacija, iskoristili su povoljne vremenske uslove i postavili zaštitnu ogradu na delu trotoara ispred škole, u dužini od 60 metara.

- Na ovaj način, povećan je stepen sigurnosti najranjivije kategorije učesnika u saobraćaju, a to su deca školskog uzrasta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << Pored ove ograde, postavljena je i zaštitna ograda u Daničićevoj ulici, iznad pumpe - rekao je u izjavi za naš sajt, Andreja Ilić, načelnik Gradske uprave za komunalne i inspekcijske poslove.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.