Porodična tragedija u Boru: Bračna svađa se pretvorila u krvoproliće

Izvor: Bor030.net, 29.Nov.2020, 13:38

Porodična tragedija u Boru: Bračna svađa se pretvorila u krvoproliće

Žena S. O. (27) izbola je svog supruga D. D. (30) u njihovom stanu u Boru. Kako navode mediji, ona je svom suprugu zadala ubodne rane u predelu grudi. D. D. je sa teškim telesnim povredama hitno prevezen u bolnicu gde se lekari bore za njegov život. Njih dvoje su, navodno pili ceo dan, zatim […] The post Porodična tragedija u Boru: Bračna svađa se pretvorila u krvoproliće appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

KRVAVA DRAMA U BORU Pila sa mužem, pa ga izbola, a onda pozvala Hitnu, njegov otac tvrdi: "U vestima smo čuli šta se dogodilo, znam da je HTEO DA JE OSTAVI"

Izvor: Blic, 29.Nov.2020

S. O. (28) iz Bora , uhapšena je zbog sumnje da je ubola nožem svog nevenčanog supruga Denisa D. (30) u predelu grudi, u kući u Karađorđevoj ulici u Boru. Kako nezvanično saznajemo, incident među supružnicima izbio je u subotu uveče nakon što su zajedno pili pre toga.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.