Poraz Napretka u Zemunu od Mladosti

Izvor: Aleksinac.net, 26.Feb.2021, 11:48

Poraz Napretka u Zemunu od Mladosti

Na gostovanju lideru prvenstva košarkaši Napretka poraženi su od zemunske Mladosti 79:92. Aleksinčani su odigrali dobar meč, vodili i sa 10 poena razlike, ali su posustali u poslednjoj četvrtini kada su domaćini preokrenuli meč u svoju korist.

Dobre 3 četvrtine odigrali su košarkaši Napretka, pokazali su igrači trenera Jelića da mogu da se nose sa favoritom i dominantnom ekipom KLS-a. Na poluvremenu su vodili sa 7 razlike, do kraja 3. četvrtine povećali su >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << prednost na 10 poena, ali su tu stali.

Lider prvenstva Mladost zaigrala je mnogo bolje u poslednjem periodu koji su dobili sa 34:11, a Aleksinčani nisu imali snage da sačuvaju prednost.

Najefikasniji u Napretku bio je Karter sa 18 poena, dvocifreni su bili i Raičević i Duvnjak sa po 12 poena.dok je na drugoj strani Dreksel ubacio 21 poen.

Aleksinčani sada imaju pauzu od 2 nedelje, a sledeća utakmica je protiv Dinamika, koja bi trebalo da se odigra 10. marta u Aleksincu.

Izvor

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.