Ponovo šetnje po Pančevu

Izvor: Pančevac-online.com, 22.Sep.2016, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo šetnje po Pančevu

Udruženje građana „Poseti Pančevo” obeležiće prvi put Međunarodni dan turizma u našem gradu, 27. septembra 2016. godine, pod sloganom „Tourism for all, Pancevo for all”.

Za građane Pančeva i njihove goste biće organizovana tri besplatna jednočasovna turistička obilaska grada s vodičima ovog udruženja. Oni će najpre sve zainteresovane provesti kroz staro Pančevo (od 12 do 13 sati) i govoriti im o istoriji najstarijeg dela grada.

Nakon toga, od 16 do 17 >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << sati, predviđen je obilazak objekata u kojima su se rodili, boravili, radili ili se školovali neki znameniti Pančevci. U večernjem terminu (od 20 do 21 sat) moći će da se čuju zanimljive priče o Pančevu noću (o prvom noćnom letu u istoriji civilnog vazduhoplovstva, noćnom životu u našem gradu i nastajanju gradskog grba i zastave). Mesto okupljanja za svaki obilazak (u 12, 16 i 20 sati) biće plato ispred zgrade Gradske uprave.

Svetska turistička organizacija uvrstila je u svoj kalendar događaja obilaske u organizaciji našeg udruženja, a Pančevo stavila na mapu s drugim evropskim i svetskim gradovima i državama.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.