Policija raspisala poternicu za još jednom osobom zbog ubistva porodice Đokić

Izvor: Aleksinac.net, 25.Okt.2021, 12:13

Policija raspisala poternicu za još jednom osobom zbog ubistva porodice Đokić

Policija je raspisala poternicu za još jednom osobom zbog ubistva porodice Đokić iz Aleksinca, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin gostujući na televiziji Pink.

Ministar Vulin je za TV Pink rekao je da imaju neoborive dokaze da je glavni osumnjičeni G. Dž. učestvovao u ubistvu porodice Đokić, da su pronašli novac i još neke predmete koji su korišćeni za ubistvo.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Nišu donelo naredbu o proširenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << istrage i protiv okrivljenih K.M. i A.M, koji su juče saslušani i određen im je pritvor do 30 dana.

U subotu su u Tužilaštvu saslušani i G. Dž, S. Dž. i M. Dž, a nakon saslušanja koje je trajalo skoro ceo dan Više javno tužilaštvo donelo je naredbu o sprovođenju istrage, a Viši sud im je odredio pritvod do 30 dana.

Porodica Đokić, dvadesetpetogodišnja ćerka i njeni roditelji poslednji put su viđeni u svom crnom automobilu marke “folksvagen pasat” u nedelju, 26. septembra, a tri beživotna tela pronađena su 2. oktobra u ataru sela Moravac u blizini Aleksinca.

Izvor

Nastavak na Aleksinac.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.