Počinju sa radom zelene pijace u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 06.Avg.2020, 10:28

Počinju sa radom zelene pijace u Vranju

Imajući u vidu trenutnu epidemiološku situaciju na teritoriji grada Vranja i blagi pad novozaraženih lica, Gradski štab za vanredne situacije doneo je odluku o ponovnom otvaranju zelenih pijaca, koje će ovog vikenda početi sa radom. Odluka podrazumeva obavezno poštovanje svih preventivnih mera zaštite, što konkretno znači da će i prodavci i kupci biti u obavezi da nose zaštitne maske i rukavice. Poštovanje ovih mera kontrolisaće zaposleni u “Komradu”, Komunalnoj policiji i Komunalnoj inspekciji.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od ovog vikenda zelene pijace u Vranju ponovo će biti otvorene

Izvor: JUGpress.com, 06.Avg.2020

VRANJE..Gradski štab za vanredne situacije u Vranju doneo je odluku o ponovnom otvaranju zelenih pijaca vikendom...Tako će posle duže pauze, sve tri zelene pijace, biti otvorene od subote, 8. avgusta. Do sada su radile samo preko nedelje...Odluka je doneta u skladu sa poboljšanjem epidemiološke...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.