Počinje prijava: Kako do vaučera od 15.000 za odmor u Srbiji

Izvor: OkRadio.rs, 27.Jun.2022, 10:25

Počinje prijava: Kako do vaučera od 15.000 za odmor u Srbiji

Građani Srbije od danas će moći da se prijave vaučere u visini od 15.000 dinara za letovanje u Srbiji. Ministar finansija Siniša Mali najavio je u nedelju uveče da će u ponedeljak ujutru biti održana sednica Vlade na kojoj će biti usvojena uredba o vaučerima za odmor, nakon ćega će zainteresovani moći da se preko pošte prijavljuju za vaučere.   Biće podeljeno 200.000 vaučera vrednih 15.000 dinara, a Mali je dodao da će oni građani koji su početkom godine uzeli vaučere u vrednosti od 5.000 dinara sada moći da dobiju još 10.000 dinara.   Najavljeno je da će pravo na vaučere imati penzioneri, korisnici posebne...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Letnja sezona uveliko počela: Pospešiće turizam u Srbiji

Izvor: B92, 27.Jun.2022

Ministarka turizma, trgovine i telekomunikacija Tatjana Matić ocenila je danas da će jutros usvojena uredba vlade o dodatnih 200.000 turističkih vaučera za letovanje u Srbiji dodatno doprineti razvoju domaćeg turizma i ugostiteljstva.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.