Počela rekonstrukcija sportskog terena na Sodari

Izvor: Pančevac-online.com, 04.Jun.2015, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela rekonstrukcija sportskog terena na Sodari

Gradska uprava, Direkcija za izgradnju i uređenje i „Štrabag” počeli su danas rekonstrukciju najvećeg sportskog terena koji se nalazi u blizini toplane u naselju Sodara. Odluka o tome doneta je posle brojnih zahteva građana koji žive u tom delu grada.

Vrednost ovog posla je milion i po dinara, a predviđeni su asfaltiranje betonske podloge, obeležavanje terena i postavljanje zaštitne ograde, gromobrana, novih golova i koševa.

Nenad Stanojević, direktor Direkcije >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << za izgradnju i uređenje, izjavio je da će svi radovi biti završeni najkasnije za nedelju dana.

– Izuzetno nam je drago i zadovoljni smo zbog ovog posla jer će, nakon što sve bude završeno, biti mnogo lepše mladima u naselju Sodara. Inače, mogu da kažem da je u Direkciji sačinjen detaljan izveštaj o stanju svih sportskih terena i dečjih igrališta u našem gradu i ukoliko u narednom periodu bude bilo dovoljno novca u gradskom budžetu, mi ćemo sa zadovoljstvom početi njihovu rekonstrukciju – istakao je on.

Početku radova prisustvovao je i Pavle Radanov, gradonačelnik Pančeva.

– Želimo da naša omladina vodi zdrav život i da ne sedi previše pored kompjutera. Pozdravljam ovu akciju i mislim da je krenula u pravom trenutku, jer je nedavno počeo školski raspust. Lepo je i što su stanovnici Sodare sami inicirali i tražili od nas ovu rekonstrukciju. Pozivam i druge naše sugrađane da se slobodno obraćaju nadležnima kad procene da postoji nešto što je neodložno u njihovom delu grada – rekao je on.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.