Plesni koncert povodom Svetskog dana plesa

Izvor: 025info.rs, 27.Apr.2015, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plesni koncert povodom Svetskog dana plesa

Plesni koncert povodom Svetskog dana plesabiće održan u 20:30 u sredu, 29. aprila u Velikoj sali Gradske kuće. Inicijativu za obeležavanje ovog dana po prvi put pokrenule su somborske plesne škole.

Cilj je da se javnost podseti na ples kao umetnički oblik izražavanja, koji je toliko univerzalan da prevladava sve političke, kulturne i etičke prepreke, kažu organizatori. Ovaj dan se širom sveta obeležava  od 1982. godine.

Učesnici i organizatori >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << su: udruženje za fitness i rekreaciju Jump, sportsko-rekreativno udruženje Z-Verka Fit, sportsko-rekreativno udružeje S-Fit, plesna grupa Inanna, plesni klub RavangradDance i plesni klub Ronda.

Ulaz je besplatan.

025info tim

email: redakcija@025info.rs

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.