Izvor: 025info.rs, 13.Jul.2020, 11:35

Pijace u odzačkoj opštini prestaju sa radom

Štab za vanredne situacije Opštine Odžaci je doneo odluku da zbog aktuelne epidemiološke situacije, a u cilju zaštite zdravlja stanovništva od zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2, od danas, 13. jula pa do daljeg, prestaju sa radom pijace na teritoriji opštine. Naredbom Štaba zabranjeno je organizovano okupljanje više od deset ljudi na javnim prostorima, u zatvorenom prostoru i otvorenom prostoru, uz obaveznu fizičku distancu od najmanje 1,5 metar. U svim javnim zatvorenim prostorima, odnosno objektima, kao i u svim privrednim subjektima koji obavljaju delatnost u trgovinskim formatima, ugostiteljskim objektima, baštama i drugim objektima gde se vrši prodaja robe i pružanje usluga, ograničava se broj lica koja mogu biti istovremeno prisutna u objektu, tako da na svaka 4 kvadratna metra može biti prisutno jedno lice. Na ulazu u navedene objekte mora biti jasno istaknuta površina i broj lica koji mogu biti istovremeno prisutna u objektima.

Nastavak na 025info.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stevanović: Za sad zdravstveni sistem uspeva da odoleva, još ustanova biće u kovid sistemu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2020

Direktor Infektivne klinike Goran Stevanović istakao je da je pritisak na zdravstveni sistem ogroman i da se ne smanjuje broj hospitalizovanih, te da, ako se nastavi aktuelni trend, biti potrebni dalji kapaciteti...Stevanović je, na konferenciji za štampu nakon sednice Kriznog štaba, rekao da je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Krizni štab Kosovske Mitrovice: Poštujte mere prevencije

Izvor: Danas, 13.Jul.2020

Krizni štab opštine Kosovska Mitrovica apelovao je danas na sve građane da se zbog nepovoljne epidemiološke situacije strogo pridržavaju propisanih mera u cilju zaštite od korona virusa, kako bi se očuvao zdravstveni sistem.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.