Peto festivalsko veče na Borinim danima u znaku Teatra EXIT iz Zagreba

Izvor: OkRadio.rs, 26.Okt.2023, 10:33

Peto festivalsko veče na Borinim danima u znaku Teatra EXIT iz Zagreba

,,Realisti'' naziv je predstave Teatra EXIT iz Zagreba koja će večeras biti izvedena u takmičarskoj selekciji 43. Borinih pozorišnih dana. Reč je o komadu koji je po tekstu Jura Karasa režirao Matko Raguž. ,,Realisti'' kroz smeh govore o haotičnoj realnosti i apsurdima vremena u kojem živimo. Predstava počinje u 20 sati i po završetku će biti organizovan okrugli sto sa akterima komada.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

43.Borini pozorišni dani zagrebački teatar Exit predstava Realisti(Foto,video)

Izvor: OkRadio.rs, 27.Okt.2023, 09:45

Teatar EXIT iz Zagreba izveo je predstavu Realisti, pete takmičarske večeri 43. Borinih pozorišnih dana Ovo pozorišno ostvarenje je po tekstu Jura Karasa režirao Matko Raguž.   "Realisti kroz smeh govore o haotičnoj realnosti i apsurdnostima vremena u kojem živimo, u formi kabarea kroz...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.