Pero Deformero na petom Al Rok Festu

Izvor: Aleksinac.net, 01.Jul.2020, 12:15

Pero Deformero na petom Al Rok Festu

Iako situacija sa pandemijom koronavirusa ne jenjava, kulturna dešavanja predviđena za ovo leto se najavljuju i nadamo se da će se održati bez problema.

Al Rok fest, po peti put u Aleksincu će se održati od 27. do 29. avgusta, u trajanju od tri dana. Prvi izvođač koji je najavljen je popularni folk-metal sastav Pero Deformero.

Iz njihove biografije možemo saznati da su verovatno prvi bend sa ovih prostora koji su energiju i pompeznost hevi >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << metal muzike spojili sa nakaradnošću turbo-folka i time čitav pokret, kao takav, izvrgli ruglu i totalno ga izobličili.

Bend je osnovan davne 1993. godine i vremenom je dobijao sve više sledbenika, pa mu se uz zasluženi status utemeljivača jednog sasvim novog žanra, može zahvaliti i na čitavom spektru novih bendova koji su se pojavili u kasnijim godinama.

Pero Deformero će nastupiti u Aleksincu 29. avgusta.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.