Penzioneri će u kupovinu u subotu umesto u nedelju

Izvor: Bor030.net, 03.Apr.2020, 14:04

Penzioneri će u kupovinu u subotu umesto u nedelju

Građani stariji od 65 godina, moći će da kupe namirnice u prodavnicama u subotu, umesto u nedelju što je do sada bio slučaj, a prodavnice će za njih biti otvorene u subotu od četiri do sedam časova, navodi se u saopštenju Kriznog štaba za suzbijanje bolesti covid-19. Oni će zbog kupovine namirnica moći da napuste […] The post Penzioneri će u kupovinu u subotu umesto u nedelju appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krizni štab o funkcionisanju za vikend, penzioneri u subotu ujutru u nabavku umesto u nedelju

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Apr.2020

Građani stariji od 65 godina, moći će da kupe namirnice u prodavnicama u subotu, umesto u nedelju što je do sada bio slučaj, a prodavnice će za njih biti otvorene u subotu od četiri do sedam časova, navodi se u saopštenju Kriznog štaba za suzbijanje bolesti covid-19...Oni će zbog kupovine...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.