Pacijent skočio sa INTERNOG ODELJENJA U VRANJU

Izvor: OkRadio.rs, 21.Sep.2018, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacijent skočio sa INTERNOG ODELJENJA U VRANJU

Vranje - Kako OK Radio saznaje, u petak negde oko 22:00 sa Internog odeljenja vranjske bolnice skočio je pacijent. O njegovom stanju za sada nema zvaničnih podataka. Prema informacijama kojima raspolaže OK Radio, pacijent se nalazi u kritičnom stanju. Očekuje se da se o ovom slučaju oglase nadležni iz ZC. Iz Policijske uprave Vranje su potvrdili događaj, uz navode da je uviđajna ekipa na terenu, nakon čega će saopštiti više detalja. Iz policije kažu da je pacijent skočio sa trećeg sprata.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

PREMINUO pacijent koji je skočio sa INTERNOG

Izvor: OkRadio.rs, 22.Sep.2018, 09:09

Pacijent A.S. (60) iz sela Ravni Del iz okoline Leskovca, koji je u petak oko 22:00 skočio sa Internog odeljenja vranjske bolnice, preminuo je sat vremena nakon toga. Lekari su na sve načine pokušavali da spasu život A.S, ali on je ipak podlegao povredama zadobijenim prilikom skoka sa zgrade. Iz...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.