Izvor: Pančevac-online.com, 09.Apr.2023, 13:12

PRVI VESNICI PROLEĆA SE PONOVO VRAĆAJU: Rode se vratile u naše krajeve, najviše im se raduju deca! FOTO

Dok su na sever Crne Gore rode poranile pa je bračni par dugonogih ptica iznenadio sneg, ove šumadijske su pametno sačekale da prođu verovatno i poslednji trzaji zime i stigle su u čačansko selo Beljina. Mija i Antonije već tri godine vraćaju se u pobrđa Zapadne Srbije, a prethodnih godina sa sobom dovode i pojačanje. […] The post PRVI VESNICI PROLEĆA SE PONOVO VRAĆAJU: Rode se vratile u naše krajeve, najviše im se raduju deca! FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Sačekale da prođe mećava pa se vratile u selo kod Čačka FOTO

Izvor: B92, 09.Apr.2023

Dok su na sever Crne Gore rode poranile pa je bračni par dugonogih ptica iznenadio sneg, ove šumadijske su pametno sačekale da prođu verovatno i poslednji trzaji zime i stigle su u čačansko selo Beljina.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.