Izvor: Pančevac-online.com, 28.Jun.2023, 19:39

PRVE FOTOGRAFIJE OLUPINE TITANA: Iskrcani delovi PODMORNICE koji su izvađeni sa dna Atlantika (FOTO)

Delovi nestale podmornice „Titan“ danas su iskrcani na kopno i uskoro se očekuje dolazak stručnjaka koji će pokušati da istraže šta se tačno dogodilo. Na fotografijama snimljenim u Sent Džonsu na Njufaundlendu vidi se posada kako istovara nekoliko komada „Titana“ sa broda „Horizon Arctic“. Teško je reći koji su predmeti, ali izgleda da je bar jedan od njih crni stajni trap […] The post PRVE FOTOGRAFIJE OLUPINE TITANA: Iskrcani delovi PODMORNICE koji su izvađeni sa dna Atlantika (FOTO) appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Titanik: Prve fotografije delova podmornice Titan

Izvor: Danas, 28.Jun.2023

CBC Newfoundland and LabradorOtvor podmornice Titan među olupinama iznesenim na obalu Delovi podmornice Titan, koja je implodirala na velikoj dubini blizu olupina Titanika kada je nastradalo pet ljudi, viđeni su prvi put od tragedije. Olupina podmornice istovarene su u sredu sa broda Horajzn Artik...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.