Izvor: Pančevac-online.com, 05.Okt.2023, 18:03

PRONAĐEN SIN NOVOSADSKOG TIKTOKERA Oglasila se majka: Sve ovo je bio jedan glup način da se skrene pažnja!

Novosađanin Vid D. (25) pronađen je danas, objavila je njegova majka. „Našli smo Vida. Hvala svima koji su mislili dobro, molili se i pomogli ili želeli da pomognu. Sada je najpotrebnije da mu budemo podrška i da budemo tu za njega. Sve ovo je bio jedan glup način da se skrene pažnja. Molim vas, nađite […] The post PRONAĐEN SIN NOVOSADSKOG TIKTOKERA Oglasila se majka: Sve ovo je bio jedan glup način da se skrene pažnja! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedan srećan kraj potrage! Pronađen Vid Dinjaški (25) koji je nestao u Novom Sadu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Okt.2023

NOVI SAD – Lepu vest je objavila njegova majka na Fejsbuku Vid Dinjaški (25) pronađen je, objavila je njegova majka. „Našli smo Vida. Hvala svima koji su mislili dobro, molili se i pomogli ili želeli da pomognu. Sada je najpotrebnije da mu budemo podrška i da budemo tu za njega. Sve ovo je...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.