PROMOCIJA ROMANA VUJADINA BALJAČKOG „HRONIKA PARALELNOG ŽIVOTA“

Izvor: TimockeVesti.net, 22.Jun.2023, 05:47

PROMOCIJA ROMANA VUJADINA BALJAČKOG „HRONIKA PARALELNOG ŽIVOTA“

Kladovo, 22. jun – Avanturistički roman „Hronika paralelnog života“ autora Nenada Vujovića, koji govori o radu jedne službe državne bezbednosti, promovisaće se u Kladovu u petak 23. juna sa početkom u 19 časova u galeriji Biblioteke u Kladovu.
„Okvir dešavanja u romanu, koji prati rad jedne službe državne bezbednosti, je život glavnog junaka koji pokušava, čestito i pošteno da radi svoj u korist svoje zemlje„, rekao je Vujović novinarima.
Autor romana, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << porijeklom iz Bileće, istakao je da je inspiraciju za najplemenitije osobine junaka pronašao upravo u ljudima iz ovog kraja.
„Knjiga je pisana u vidu trilera, ali i u obliku dokumetarne proze, a posebnu draž romanu daju elementi folklorne fantastike. Autor je majstor trilera i mistike, ali i suptilnog, kao usputnog, a zapravo za osnovu cele priče, vrlo bitnog, realnog prikazivanja društveno-političke pozadine“.
Autor romana je do sada izdao više stručnih dela i ovo je njegov prvi uspešan izlet u vode beletristike.
Promocija je u petak, 23. juna, sa početkom u 19 sati u prostorijama biblioteke u Kladovu.
 
Članak PROMOCIJA ROMANA VUJADINA BALJAČKOG „HRONIKA PARALELNOG ŽIVOTA“ se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.